Onze doelstelling is in Nederland richting te geven aan en bepalend te zijn voor de vakgebieden Duurzame Inzetbaarheid en Sociale Bedrijfskunde.

Alles draait om optimaal functionerende en toekomstbestendige organisaties. RADI® adviseurs dragen daar aan bij. Daarnaast zijn wij een bepalende speler als het gaat om nieuwe denkrichtingen en in die hoedanigheid hebben wij overleg met belangrijke stakeholders zoals ministeries, UWV, Verbond van Verzekeraars, SKDI, TNO, beroepsorganisaties en opleiders.

 

Vanuit de RADI® Beroepsfederatie verzorgen wij educatiesessies die bijdragen aan de actuele kennis van onze RADI® Adviseurs.  Daarmee zetten wij ons in voor het bewaken van de  kwaliteit van de kennis, kunde en vaardigheden van RADI® Adviseurs.

 

Daarnaast biedt de RADI® Beroepsfederatie ook diverse bijscholingsactiviteiten en tooling aan via het eigen RADI® portaal en marktplaats Duurzame Inzetbaarheid.

 

RSBA®: sinds 2019 faciliteert onze federatie ook de Permanente Educatie en de inschrijvingen van RSBA® adviseurs. RSBA® en RADI® zijn aanvullend op elkaar en bieden elkaar in intervisie verfrissende inzichten. In 2020 wordt de opleiding RADI® bedrijfskunde gelanceerd waarin het beste van twee werelden bij elkaar zal komen!